Vytisknout
Fotbalisté Dukly Janovice přerušili v sobotu 1.září 2018 úspěšnou sérii Mochtínské zálohy tří vítězství v řadě. Na mokrém a kluzkém terénu v Mochtíně vyhráli hosté z Janovic vysoko 2:6 !

1.9. - OP mužů  Sokol Mochtín "B" - FK Dukla Janovice   2 : 6 (1:4).)
    Mochtínské hřiště bylo po celonočním a celodenním dešti hodně podmáčené a tak to pořádně klouzalo, hlavně však našim fotbalistům. Kdo čekal další výhru našeho béčka, byl zklamán. Hosté šli do vedení již ve 4.min."vlastencem" našeho J.Šafránka, který hlavou zatečoval centr zleva za záda našeho golmana Kodeše  - 0:1. Náš tým mohl srovnat o sedm minut později, kdy utekl obráncům Dukly náš Jar. Pretzelmayer, ale jeho zakončení jde mimo bránu - škoda ! Ve 14.min. střílí přesně z VPK hostující Šlegl, ale náš golman jeho umístěnou střelu vyráží na RK. Vyrovnání na 1:1 se naši hráči dočkali v 18.min., kdy se křížnou střelou k pravé tyči trefuje Zdeněk Novák. To však bylo z naší strany v 1.poločase vše. Hosté byli lepší v kombinaci, vyhrávali osobní souboje a měli úspěšnou i koncovku. Již ve 23.min. utaženou střelou ze 23 m zvyšuje na 1:2 pro Duklu Mir. Urban, ve 31. min. je to po brejkové akci hostujícího Diviše již 1:3 a na 1:4 z penalty (za faul) upravuje do poločasu opět hostující Urban. Náš tým o přestávce udělal v sestavě tři změny, chtěl s nepříznivým stavem něco udělat. Zlepšení nastalo, ale soupeř měl nahráno, hrál v pohodě, do velkých šancí Mochtín nepouštěl. Až v 72.min. se prosadil Jar. Pretzelmayer, snižuje na 2:4, stále je dostatek času na vyrovnání. Náš tým jde do rizika, snaží se rychle vstřelit kontaktní gol, ale ten nepřichází. Naopak, hostům se v 76.min. povedl rychlý, brejkový útok, který zakončuje golem zkušený V.Slivoň, upravuje již na 2:5, je rozhoduto. Z podobného brejku pak Dukla ještě 4 min. před koncem upravuje Šleglem na konečných 2:6, z Mochtína si odváží všechny 3 body. Rozhodčí Javorský Josef, ŽK 2:0, slabá návštěva - 30 diváků. Sestava Mochtína : Kodeš Petr, Šup Ondřej (46. Křivánek Jos.), Šafránek Jan, Lorenc Pavel (69. Kanta Tomáš), Peleška Jiří, Podráský Jiří, Jarabica Stanislav (61. Blahník Matyáš), Novák Zdeněk (46. Kolárik Lukáš), Strejc Stanislav (46. Velek Tomáš), Vlk Tomáš, Pretzelmayer Jaroslav, branky Mochtína : NOVÁK Zdeněk, PRETZELMAYER Jaroslav - po 1

Zítra - v NEDĚLI 2.září 2018 hraje naše áčko mužů svůj první venkovní zápas I.A třídy a to v Plzni s FK Bukovec ! Zápas začíná v 17,00 hod.

TRENINKY mužů budou v příštím týdnu opět v úterý a pátek vždy od 18,00 hodin
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1744