Vytisknout
Zahajovací zápas nového soutěžního ročníku 2018/2019 našemu "B" týmu v Okresním přeboru mužů vyšel na jedničku.  Porazil Sušickou zálohu rekordním výsledkem 7:0, posunul se do čela průběžné tabulky před TJ Měcholupy, která dokázala zvítězit v Rabí nad Buděticemi 7:1.

11.8.2018 - OP mužů Sokol Mochtín "B" - TJ Sušice "B"    7 : 0  (3:0) 

  Náš"B" tým je staronovým účastníkem Okresního přeboru a tak trochu s obavami se čekalo, jak se mu podaří vstup do této nejvyšší okresní soutěže. Nakonec vše dobře dopadlo, naše záloha svého soupeře (stálého účastníka OP) jasně přehrávala, střelecky se navíc blísknul náš útočník Jaroslav Pretzelmayer, autor pěti branek !
     Ten otevřel skore již v 7.minutě po průniku zprava, na 2:0 zvyšuje ve 25.minutě levačkou Standa Strejc a poločasový výsledek upravuje na 3:0 ve 40.min. opět Jar. Pretzelmayer, tentokráte po průniku zleva. Hosté zahrozili v poslední  minutě 1.poločasu a pak brzo po přestávce, ale náš golman byl vždy na místě. Na 4:0 zvyšuje po dlouhém pasu od J. Šafránka opět J. Pretzelmayer, stejný hráč navyšuje skore na 5:0 v 70.minutě, když ho ideální přihrávkou uvolnil střídající R.Troch a o tři minuty později náš kanonýr (J.Pretz.) upravuje již na 6:0 šikovným obstřelením hostujícího golmana. Hosté se snaží, ale naši hráči je k zakončení vůbec nepouští. Naopak, v poslední 90.minutě se prezentuje nádherným volejem ze 20 m náš Ondra Sukovatý, střelou do šibenice sušické brány upravuje na konečných 7:0 pro Mochtín ! Rozhodoval Mir. Sedlmayer ze Strážova, ŽK 1:1, 40 diváků. Sestava Mochtína : Kodeš Petr, Lorenc Pavel, Šafránek Jan, Kašpar Lubomír, Podráský Jiří, Strejc Stanislav, Křivánek Josef ( 67. Troch Roman), Novák Zdeněk (77. Bouzek Václav), Sukovatý Ondřej, Vlk Tomáš, Pretzelmayer Jaroslav (81. Pavlík Jaroslav) Branky : PRETZELMAYER Jaroslav - 5, STREJC Stanislav , SUKOVATÝ Ondřej

Zítra v NEDĚLI 12.8.2018

se v Mochtíně hraje od 17,00 hod. úvodní zápas I.A třídy mužů SOKOL MOCHTÍN - SK STARÝ PLZENEC   -   přijďte se podívat, přijďte povzbudit naše fotbalisty v boji o první mistrovské body !!!
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1730