Vytisknout
Sobotní souboj (26.5.2018) týmů o 1.místo v tabulce III.třídy mužů mezi TJ Nezamyslice vers. TJ Sokol Mochtín "B" skončil těsnou výhrou  Nezamyslic. Zápas se hrál na hřišti ve Svéradicích, protože Ńezamyslicím uzavřela hřiště STK OFS Klatovy na dvě mistrovská utkání. Byla to velká taktická bitva, Mochtín byl domácím rovnoceným soupeřem, ale branku vsítil jen soupeř a to rozhodlo. Do čela tabulky se s 58 body posunuly Nezamyslice, Mochtín "B" je s 56 body druhý, stejně bodů mají na 3.místě i Kašperské Hory !

III.třída mužů TJ Nezamyslice - TJ Sokol Mochtín "B"    1 : 0 ( 0:0).
Náš tým se musel obejít bez svých tří opor (chyběli L.Kašpar, St. Jarabica i T.Vlk), i bez nich však podala naše záloha v tomto duelu kvalitní výkon, byla Nezamyslicím vyrovnaným soupeřem. Hrálo se oboustranně opatrně, žádná strana nechtěla udělat zbytečnou chybu. Ta přišla až ve 38.min. a to před naší brankou, kdy špatně zahranou malou domů Ji.Švátory zachytil hostující útočník, ale náš "staronový" golman T.Holiš mu golovou tutovku zneškodnil!  Bohužel, pět minut po přestávce přišlo v naší obraně k závaru, ve kterém se nejlépe zorientval Nezamyslický mladíček Libor Šatra a přízemní střelou ze 7 m otevřel skore. Od té doby se hrál opět vyrovnaný fotbal s tím rozdílem, že aktivněji dopředu hrálo naše béčko, které se vehementně snažilo o vyrovnání. V závěru utkání se na hrot útoku vysunul stoper Pavel Staněk a byl to on, kdo měl 2x na svých kopačkách vyrovnání. V 79.min. z otočky jen těsně minul bránu soupeře, v 83.min. ho zblíska vychytal golman. Nezamyslice mohly svoji výhru pojistit v 85.min. kdy se dostal do soloúniku střídající hráč, ale opět ho bravurně vychytal náš golman. Vyrovnání na druhé straně měl pak v nastaveném čase náš Zdeněk Plánička, kterého přesným centrem na penaltě našel Tomáš Kanta, ale míč Zdeňkovi při zpracování smolně odskočil, bylo po šanci - zápas skončil těsnou výhrou Nezamyslic. I přes porážku podala naše záloha ve Svéradicích hodně kvalitní výkon, jen to zakončení chybělo. Hrálo se bojovně , ale slušně (bez karet), rozhodoval Mir. Šmrha, přihlíželo 55 diváků.
Sestava Mochtína : Holiš Tomáš, Staněk Pavel, Šup Ondřej, Peleška Jiří, Lorenc Pavel, Podráský Jiří, Novák Zdeněk, Švátora Jiří (54. Kanta Tomáš), Strejc Stanislav, Šot Ondřej (84. Křivánek Josef), Plánička Zdeněk

V NEDĚLI 27.5.2018

se od 14,00 hod. hraje v Mochtíně TURNAJ starších přípravek za účasti 4 družstev (Mochtín, Dl.Ves, Měčín a Strážov)

od 17,00 hod. je na pořadu mistrovské utkání I.A třídy mužů SOKOL Mochtín - FK Horažďovice  !

              Přijďte se podívat, přijďte si o "Mochtínské pouti" zafandit !!!
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1736