Vytisknout
Dva nečekané, ale poctivě ubojované body přivezli muži "A" Sokola Mochtín z umělky z Rokycan. Po hatricku Patrika Pfeifera vedli domácí ve 24.min. již 3:0, ale Mochtín to nezabalil ! Ukázal svoji velkou sílu a odhodlanost ještě se ztraceným zápasem něco udělat. A povedlo se, nakonec vyhrál Mochtín na penalty, přivezl dva cenné body !

I.A třída mužů FC Rokycany "B" - Sokol Mochtín    3 : 3  (3:1), p.kopy 1:3
    Uzoučké hřiště s umělou trávou dělalo našemu týmu od první minuty velké potíže. Toho domácí dokonale využili, ve 24.minutě vedli již 3:0, měli nakročeno k vysokému vítězství. Všechny tři goly vsítil jejich šikovný útočník Patrik Pfeifer a to v 10., 17. a 24.minutě, zaznamenal čistý hatrick ! Pak měl možnost snížit z penalty náš Jarda Cihlář, ale zmar Mochtína pokračoval, neproměnil ji. Postupem času však naše mužstvo začalo zlepšovat svůj výkon ve všech řadách, bylo lepší svého soupeře, přišly i goly. Nejdříve se do přestávky trefil přesně hlavou Jakub Bejvl, brzo po poločase střílí kontaktní gol na 3:2 náš kapitán Jiří Dolejš a v 64. min. srovnává na 3:3 Jar. Pretzelmayer. Další šance již na obou stranách oba golmani pochytali, na řadu přišla penaltová loterie o druhý, bonusový bod. V té byl Mochtín jasně lepší, když náš golman Petr Kodeš soupeři dvě penalty chytil, z další domácí trefili jen tyč mochtínské brány. Za vítězný Mochtín bezpečně penaltu proměnili Jiří Dolejš, Jarda Cihlář a Jakub Bejvl, nedali ji David Gajdušek a Zbyněk Smolík. Rozhodčí Ladislav Fanfule - asistenti Miroslav Chmelík a Jiří Rada, DS Petr Churavý, ŽK 3:1, 60 diváků. Sestava Mochtína : Kodeš Petr, Bejvl Jakub, Gajdušek David, Dolejš Tomáš, Cihlář Jaroslav, Dolejš Jiří, Velek Tomáš, Šafránek Jan (70. Pretzelmayer Viliam), Smolík Zbyněk, Čeleda Jiří, Pretzelmayer Jaroslav. Branky Mochtína : BEJVL Jakub, DOLEJŠ Jiří, PRETZELMAYER Jaroslav po 1

TRENINKY budou tentokráte jen v úterý a v pátek od 18,00 hod.

Ve středu 28.3.2018
je na pořadu dohrávka mistrovského zápasu I.A třídy mužů TJ Žichovice - Sokol Mochtín a to od 16,30 hodin v Žichovicích !
    K tomuto okresnímu derby budeme odjíždět společně auty  z Mochtína od hřiště ve 14,55 hod., srdečně na něj zveme i všechny naše věrné fanoušky !
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1919