Vytisknout
Náš "B" tým měl v SO 24.3. odehrát již své 1.mistrovské utkání jara 2018, ale to bylo pro nezpůsobilý terén v Hrádku u Sušice odloženo.
     Místo toho využil nabídky Tatranu V.Hydčice a odehrál v Hydčicích přípravné utkání na kvalitném travnatém terénu. Byla to poslední příprava, příští neděli 1.dubna již půjde o body a to v Běšinech, kam béčko bude zajíždět.

Tatran Velké Hydčice - Sokol Mochtín "B"    3:4 (0:2)
    Náš tým se dával dohromady na poslední chvíli, někteří hráči chyběli. Kdo odjel k zápasu, ten si s chutí zahrál na pěkném terénu. Naši fotbalisté měli po celý zápas více ze hry a řadu slibných šancí na gol, přesnější zakončení však chybělo. Hlavně šance V.Bouzka, T. Vlka a Zd. Nováka (penalta) volaly po dalších golech. Sestava Mochtína : Švátora, Lorenc, Staněk, Křivánek (Pavlík), Peleška, Kašpar, Strejc, Novák, Bouzek, Potužník, Vlk, branky :  VLK Tomáš, BOUZEK Václav, STANĚK Pavel (p.kop), NOVÁK Zdeněk, rozhodoval Jar. Pretzelmayer

Zítra v NEDĚLI 25.3.2018 zajíždí naše áčko do Rokycan, kde již od 11,00 hod. bude na UMT začínat zápas I.A třídy FC Rokycany "B" - Sokol Mochtín. Z Mochtína se odjíždí v 9,00, z KT od pošty v 9,10 hod. Pozor  ! Ze soboty na neděli je změna na "Letní" čas - z 02 hod. se posouvá na 03 hod, !!!

Ve STŘEDU 28.3.2018 čeká na naše áčko dohrávka v Žichovicích, kde se bude začínat již v 16,30 hod.  !!!
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1718