Vytisknout
    Sobotní (10.3.) úvodní mistrák jara 2018 I.A třídy mužů Žichovice - Mochtín se nehrál. Byl zrušen pro nezpůsobilý terén hřiště v Žichovicích ! Oba oddíly byly povinny se dohodnout na náhradním termínu a ten zní : středa 28.3.2018 od 16,30 hod. - podlehá však schválení řídící STK PKFS v Plzni.

     Svůj první přípravný zápas však odehráli v neděli 11.3.2018 naši "B" muži a to na hřišti v Hrádku u Sušice s účastníkem Okresního přeboru SK Bolešiny. Terén byl po oblevě hodně těžký, náš tým nezklamal, uhrál s kvalitním soupeřem remisu 4:4.

..příprava mužů  Sokol Mochtín "B"  -  SK Bolešiny   4 : 4 (1:2).

První dvě velké šance na gol měl náš tým v úvodu zápasu, ale neproměnil je. Bohužel, pak přišly dvě šance hostů, ze kterých hosté střlí dvě laciné branky - vedou v 17. min. 0:2. Mochtín bojoval, ve 30.min. orazítkoval L.Kolárik tyč, o pět minut později snižuje na 1:2 J.Pretzelmayer. Brzo na to hosté trefují břevno naší brány, těsně před přestávkou na druhé straně J. Pretzelmayer trefuje tyč brány hostů. V 57. min. netrefuje náš J.Šafránek ze 6 m prázdnou bránu, vzápětí ale Zd.Novák přece jen po přihrávce J.Šafránka skoruje, srovnává na 2:2. Oboustranně ofenzivní fotbal pokračuje, hosté jdou brzo znovu do vdení. Šanci na vyrovnání má v70.min. náš L.Kašpar, ale jeho uatžená střela ze 20 m končí těsně vedle tyče, na 3:3 však vzápětí srovnává J.Šafránek, který těží z chyby hostující obrany. Hosté však mají stále dosti sil, v 84.min. jdou znovu do vedení, vedou 3:4 a blíží se konec zápasu. Mochtín chce vyrovnat, hráči bojují, jsou v ofenzivě, mají i šance. Vyšla až ta poslední, v poslední 90.min. srovnává na 4:4 Jiří Peleška. Rozhodčí Václav Simbartl, hráno za krásného slunečného počasí, bez karet.  
sestava Mochtína :
Švátora Petr, Staněk Pavel, Lorenc Pavel, Šup Ondřej, Peleška Jiří, Novák Zdeněk, Kašpar Lubomír, Šafránek Jan, Švátora Jiří, Pretzelmayer Jaroslav, Kolárik Lukáš, střídali (hokejově) Ondra Šot a Strejc Stanislav, branky :  Pretzelmayer Jaroslav, Novák Zdeněk, Šafránek Jan, Peleška Jiří - za hosty Pytel 2, Farný a Šindelář.

TRENINKY mužů budou v tomto následném týdnu v úterý, středu a pátek od 18,00 hod.

Jen připomínám, že

"A" muže čeká mistrovský zápas I.A třídy v sobotu 17.3. již od 11,00 hod. se Sokolem ČERNICE na hřišti ve Velkých Hydčicích ! Odjezd z Mochtína bude již v 9,20 hod.

"B" muži odehrají svoji poslední přípravu opět na hřišti v Hrádku a to v neděli 18.3. od 13,00 hod. s Tatranem Dlouhá Ves. Z Mochtína bude odjezd k tomuto utkání v 11,45 hod.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1904