Vytisknout
Za příjemného, teplého počasí, ale na hodně těžkém terénu treninkového hřiště ve Svéradicích, odehráli naši "A" muži Sokola Mochtín v sobotu 4.3.2017 poslední přípravný zápas před mistrovským jarem 2017. Soupeřem jim byl domácí "A" tým FK Svéradice, hrající úspěšně Krajský přebor. Šancí na gol bylo na obou stranách dostatek, ale zápas nakonec skončil smírnou remisou 0:0.

FK Svéradice - Sokol Mochtín   0 : 0 .
Utkání, které bylo pro oba týmy generálkou na mistrovské jaro 2017, se hrálo na hodně těžkém terénu. Mělo vyrovnaný průběh se šancemi na obou stranách, ale golů se fanoušci obou táborů nedočkali. V prvním poločase byli o něco lepší hosté z Mochtína, ve druhém naopak domácí, kteří byli blíže k dosažení branky, když nastřelili břevno Mochtínské brány. Rozhodčí Zd. Říha.
Sestava Mochtína : Rajtmajer, Bejvl, Staněk, Žiak J., Švátora P., Novák, Dolejš Ji., Cihlář, Čeleda, Smolík, Pretzelmayer J., střídali : Kodeš, Velek, Plánička

Příští sobotu 11.3.2017 již zahajují prvním jarním kolem Krajské fotbalové soutěže I.A třídy a Krajského přeboru  mužů ! Naše áčko začíná v Pačejově v sobotu 11.3. se začátkem ve 14,30 hodin !
Rozlosování mistrovského jara 2017 si můžete stáhnout z tohoto našeho webu z dokumentů (vpravo červeně)

P o z o r  !!! TRENINKY  budou v následujícím týdnu (žactvo a studenti mají v příštím týdnu Jarní prázdniny) takto :  
st. žáci - v pondělí 6.3. od 16,00 hod. v Mochtíně (kdo nemá z KT dopravu, tak počká u Lídlu v 15,45 hod.), je nutné si vzít vhodnou obuv na hřiště s umělým povrchem i na travnatou plochu treninkového hřiště !!! Na dalším treninkovém dni v týdnu se domluvíte s trenéry v pondělí !

muži budou mít trenink v Mochtíně tentokráte již jen v úterý a pátek od 18,00 hodin ! Na trenincích očekáváme maximální účast hráčů a to i z "B" týmu ! 
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1871