Vytisknout
V sobotu 1. října 2016 odehráli svůj zápas jen naši starší žáci a to pohárový se Sokolem Hradešice, který patří k hlavním kandidátům na celkové prvenství. Proto je potěšitelné, že naši kluci svého soupeře na penalty porazili, získali 2 body do tabulky.

Bohužel, zápas III.třídy mužů Mochtín B - Bezděkov se odpoledne v Mochtíně nehrál. Soupeř sice přijel, ale náš tým nedal dohromady potřebný počet hráčů a tak zápas nebyl vůbec zahájen. Bude to mít samozřejmě dohru na STK i DK OFS Klatovy.

.. Pohár st. žáků Sokol Mochtín - Sokol Hradešice   1 : 1  (1:1), pok.kopy 4:1. V 1. poločase naši kluci naznačili, že chtěji silnému soupeři vrátit porážku z úvodu nového ročníku. Již v 11.min. otevřel skore náš kanonýr Láďa Potužník, další šanci měl vzápětí po samostném úniku na golmana hostí, ale neproměnil ho v gol. Hostům se podařilo po rohovém kopu vyrovnat na 1:1 ve 24.min. a tento stav vydržel až do konce utkání. Ve II.poločase byly šance na obou stranách, hosté ale měli větší, když 2x trefili břevno naší branky. Po remisovém stavu přišly na řadu penalty, ve kterých naši kluci vybojovali druhý, bonusový bod, mohli se radovat z vítězství nad silným soupeřem. Rozhodovala Marie Hofmeisterová, 35 diváků. Branka : Ladislav Potužník  - 1

..III.třída mužů - Sokol Mochtín "B" - TJ Bezděkov   - nehráno. Důvod : domácí tým neměl k dispozici dostatečný počet hráčů pro zahájení utkání (zranění, marodka - epidemie)

POZOR   !   První trenink našich žáků v dalším týdnu bude již v pondělí 3.října  2016 od 16,00 hodin  !!! Termín dalšího se dozvíte na tomto treninku (pravděpodobně ve čtvrtek 6.10.)

V NEDĚLI 2.10.2016

jedou naše přípravky na turnaje do Hrádku (mladší přípravka) a do Sušice (starší přípravka), kde budou začátky shodně v 10,00 hodin.

.. muži "A" So Mochtín zajíždí k utkání I.A třídy do TLUMAČOVA. Zápas tam začíná v 16,00 hod., jede se auty. Společný odjezd z Mochtína ve 14,20, z Klatov od pošty ve 14,30 hod.

      Srdečně zveme na tento duel všechny naše příznivce !!!
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 2303