Vytisknout
Deštivé počasí provázelo fotbalisty o tomto víkendu. Byly zrušeny turnaje v Kolinci i v Nal. Horách, kde měla startovat i naše družstva mladších a mini přípravek, pod vodou bylo i naše hřiště v Mochtíně, kde se měl hrát zápas I.A třídy mužů Mochtín - Košutka Plzeň. Ten byl nakonec zrušen a po dohodě obou klubů bude odehrán ve středu 28.září 2022 od 14,00 hod. v Mochtíně !

V neděli 18.9.2022
svůj turnaj však odehrála naše starší přípravka v Lubech, který nečekaně,ale zaslouženě vyhrála, tři mistrovské body uhráli i naši muži "B" v Běšinech, kde zvítězili jednoznačně 7:0 !

18.9.- III.třída mužů mistrovsky Sokol Běšiny - Sokol Mochtín B    0 : 7 (0:2)

Naší záloze pomohlo v tomto duelu i několik kluků z "A" týmu a bylo to znát. Domácí drželi čisté konto do 30.minuty. V té otevřel skoré náš L.Potužník, na 0:2 do poločasu upravoval Jarda Pretzelmayer, který i po přestávce přidal další dva goly a mohl slavit svůj hatrick. Domácí se snažili, ale naše obrana je k ničemu vážnějšímu nepustila, jen 1x nastřelili břevno. V závěru II.poločasu přidávali naši hráči další branky, skore se zastavilo na konečných 0:7. Rozhodoval Jakub Rubáš, na lajnách mu pomáhali mladí asistenti Jan Kečkeš a Filip Bernard, ŽK 2:3, 23 diváků.
Sestava Mochtína : Prokop Daniel, Švátora Jiří, Podráský Jiří, Šup Ondřej, Švátora Petr, Bejvl Jakub, Smolík Radek, Jarabica Stanislav, Škoch Matěj, Pretzelmayer Jaroslav, Potužník Ladislav, střídali: Jan Žiak, Zbyněk Smolík       - branky : PRETZELMAYER Jaroslav - 3, POTUŽNÍK Ladislav, ŠKOCH Matěj, ŽIAK Jan, SMOLÍK Zbyněk
    Tabulku III.třídy mužů zatím vede Kolinec před Du Janovice "B" (oba mají 15 bodů), 3. je Mochtín "B", který zatím nasbíral 13 bodů a skore 35:18, ale i další tři týmy mají po 13 bodech a i níže je tabulka hodně vyrovnaná.

18.9. - TURNAJ starších přípravek v Lubech

Naši kluci byli nuceni odehrát celý turnaj jen v šesti lidech bez střídání, protože další 4 hráči byli hodinu před začátkem omluveni pro nemoc ! Podali však skvělý výkon, trenéři Jar. Cihlář ml. a Kolář Zd. ml. z nich byli nadšení. Mochtín postupně porazil Strážov 7:0, Švihov 15:5, Luby B 7:2 a Sušici 13:2 a celkově turnaj vyhrál - blahopřejeme ! Sestava : Kubaň David a Tomáš, Němeček, Ryneš O., Kolář Daniel +(1 vždy půjčený z celku, který nehrál) , trenéři: Jar. Cihlář ml. a Zd. Kolář ml.

Příští sobotu 24.9. se st. přípravka So Mochtín zúčastní turnaje v Nýrsku, který tam začíná v 10,00 hod.
V sobotu 24.9. jede na turnaj do Nalžovských Hor i naše mini-přípravka (zač. v 10 hod.)

V neděli 25.9. jede na turnaj do Nýrska i naše mladší přípravka. Začátek je též v 10 hod.

POZVÁNKA na mistrovský fotbal mužů :

sobota 24.9. 2022
od 16,30 hod. v Mochtíně - III.třída Mochtín B - Kolinec

neděle 25.9.
od 16,00 h. v Malesicích - I.A třída Malesice - Mochtín,
k tomuto duelu je odj, auty z Mochtína ve 13,50, z KT od pošty ve 14,00 hod.
Kategorie: Sport pro všechny
Zobrazeno: 600