Vytisknout
Závěrečný turnaj MINIpřípravek jara 2022 byl odehrán v neděli 19.6.2022 v Nýrsku. Pořádal ho místní FC Okula společně s OFS Klatovy. Na závěr obdrželi účastníci medaile. Mochtín se zúčastnil se dvěma družstvy, které trenérsky vedli Milan Žiak ml. a Petra Doležalová.

..19.6.2022 - Nýrsko - Finalový okresní turnaj MINI PŘÍPRAVEK v minifotbalu

Družstvo So Mochtín "A"
hrálo v početné skupině a odehrálo zde 12 zápasů a to jen v základní sestavě 4 hráčů (Matyáš Toman, Kryštof Kraus, Dominik Vlk a Tomáš Král) bez střídání ! Trenéru M.Žiakovi se totiž na poslední chvíli omluvilo několik dětí a tak nebyl nikdo na střídání. Přesto naši kluci zahráli výborně, připsali si 4 výhry a 2 remisy - blahopřejeme !

Družstvo So Mochtín "B" mělo podobné potíže s hráči. Trenérce P.Doležalové, též na poslední schůzi omluvilo několik rodičů své ratolesti,tým však měl alespoň 1 náhradníka na střídání a to bylo fajn. Ve skupině odehráli naši nejmenší sportovci 9 zápasů, z toho tři byly vítězné. Družstvo tvořili: Tadeáš Kraus, Adam Dušek, Martin Doležal, Tomáš Höfler a čerstvý nováček Aleš Švára. I jim patří naše poděkování za vzornou reprezentaci !


... v sobotu 25.6.2022 se v Lubech koná memoriál Václava Ašky - turnaj ml. a st. přípravek

Začínat se tam bude v 9,00 hodin a turnaje mladších přípravek se zúčastní i naše družstvo Sokola Mochtín. Budeme mu držet palce !


       Celou Jarní sezonu 2022, která byla bohatá na treninky (ve sportovní hale ZŠ Tolstého v Klatovech i následně na hřišti v Mochtíně) i na spoustu turnajů, zakončí naši mládežníci tradiční DOKOPNOU !
       Ta se uskuteční pro Školičku sportů, mini přípravku, mladší přípravku i starší přípravku na hřišti v Mochtíně v pondělí 27. června 2022 od 17,30 hodin
a jsou na ni zváni všichni - včetně rodičů a prarodičů našich mladých sportovců.
       Děcka by zde měla předvéct to, co se za ten půlrok naučila, měl by proběhnout tradiční fotbálek dětí proti rodičům, různé soutěže, nebude chybět ani trenérské hodnocení a ocenění jednotlivců. V plánu je i společné posezení a opekání vuřtů (z vlastních zdrojů) a též i malé překvapení.
                           Přijďte v hojném počtu !

Fotky od Pavla Šota z vydařené dokopné naleznete v naší fotogalerii:

http://www.tjmochtin.cz/fotogalerie/category/239-dokopna-pripravka.html
Kategorie: Sport pro všechny
Zobrazeno: 694