Vytisknout
Blíží se závěr roku 2020, který byl výrazně negativně ovlivněn covidem-19 a epidemie koronaviru ve světě ani v Česku, bohužel neustupuje. Vláda ČR proto vyhlašuje další zpřísněná opatření, která by měla nepříznivý stav zlepšit

Zatím platil 4.epidemický stupeň, tedy 2.nejhorší stupeň systému PES, při kterém např. naši fotbalisté - muži mohli trenovat venku alespoň v 6 členných skupinkách a poctivě toho využívali 2x týdně až do pátku 18.prosince. Nyní ale vláda vyhlašuje nejpřísnější 5. stupeň, který vstoupí v platnost v neděli 27.12.2020, který přináší další velká zpřísnění činnosti ve všech oblastech života - včetně sportování.

     Naše TJ Sokol Mochtín byla nucena zrušit pořadatelství tradičních sportovních akcí jak v prosinci 2020, tak i plánované na leden 2021.

       Neuskuteční se tradiční turnaj ve stolním tenisu amatérů "O vánočního kapra" v tělocvičně ZŠ v Mochtíně, ani rozlučkový turnaj s rokem 2020 v halové kopané mužů a dorostenců, který tradičně pořádáme v hale ZŠ Čapkova v Klatovech. 
     
        Rušíme i lednový 16.ročník turnaje v halové kopané seniórů nad 45 let i 11. ročník dorosteneckého turnaje v halové kopané. Obě tyto akce měly vždy pěknou účast i úroveň, ale covid-19 pro obě vystavuje STOP !

        Na leden 2021 máme zablokovanou novou umělku v Klatovech pro odehrání 3 přípravných fotbalových zápasů našich mužů, ale i ty jsou ohroženy.

- v NE 10.1. 2021 by se měl hrát od 10,00 h. zápas Chlumčany - Mochtín
- v NE 17.1. od 14,00 hod. zápas Klatovy komb. - Mochtín
- v NE 24.1. od 16,00 hod. pak utkání Mochtín - Mrákov
Zda se bude moci hrát, či ne včas zde na našem webu oznámíme. Stejně tak včas zde oznámíme, kdy znovu zahájíme přerušenou zimní přípravu !

       A protože se blíží konec roku, dovolte abych upřímně poděkoval všem našim sportovcům (od mladší přípravky až po senióry a seniórky) za vzornou reprezentaci, všem našim trenérům, cvičitelkám,vedoucím jednotlivých družstev i všem funkcionářům na všech úrovních za jejich obětavou práci ve prospěch mochtínského sportu !
      Velké poděkování patří též všem našim sponzorům, podporovatelům a též našim fanouškům - moc si vaší přízně vážíme !

   Všem bez rozdílu přeje výbor naší TJ Sokol Mochtín příjemné prožití vánočních svátků a úspěšný nový rok 2021.   Hlavně pak pevné zdraví  !  
     

     









Kategorie: Sport pro všechny
Zobrazeno: 1199