Vytisknout
Tradiční předvánoční sportovní akce "O Vánočního kapra" 2013 proběhla tentokráte v neděli 22.12.2013 tradičně v tělocvičně ZŠ v Mochtíně a opět měla velmi pěknou sportovní úroveň. Jen ta účast mohla být větší. Pár lidí se omluvilo, ale další, kteří účast avizovali, nakonec nepřišli - škoda. Příprava turnaje dá poměrně hodně práce a tak to pak zamrzí.

Nejdříve si svůj turnaj odehráli žáci, pak přišel na řadu hlavní turnaj mužů a dorostu. Hrálo se systémem každý s každým, na závěr bylo provedeno vyhlášení výsledků a předání cen - s prázdnou neodešl nikdo.

V žácích si prvenství vybojoval zaslouženě Tomáš Velek, též šikovný mochtínský fotbalista, který na 2.místo odsunul Petra Jílka z Červeného Poříčí, který do Mochtína přijel obhajovat loňské prvenství. Třetí skončil Mirek Švátora z AC Lhůta, 4. pak byl bráška vítěze Lukáš Velek

V hlavním turnaji mužů se obhajoba loňského vítězství podařila bezezbytku Petru Černému, který i tentokráte reperezentoval PS Křeč Mochtín. Až na dvě remisy s hráči z Třebomyslic, vyhrál Petr všechny zbylé zápasy, jeho prvenství v letošním ročníku bylo zcela zasloužené.

 Konečné pořadí  :          1. Petr Černý     ..............................  PS Křeč Mochtín

                                        2. Lukáš Trubač   ...........................  Třebomyslice

                                        3. Jiří Chára   .................................   Klatovy

                                        4. Luboš Polena ............................   Třebomyslice

                                        5. Václav Spurný  .........................    Těšetiny

                                        6. Zbyněk Smolík  .........................   So Mochtín

                                        7. Petr Kubalík  ............................   So Mochtín

      Přeji všem krásné Vánoce a jen připomínám, že naše poslední sportovní akce "Rozlučková halová kopaná" s rokem 2013 se uskuteční v sobotu 28.12.13 ve sportovní hale ZŠ Čapkova v Klatovech. Prezentace týmů (1+4 + náhradníci) je od 8,30 do 8,40 hod., po rozlosování se pak turnaj rozběhne v 9,00 hod. . Hraje se o "Putovní pohár TJ Sokol Mochtín", turnaj je určen členům TJ So Mochtín a jejich kamarádům - v týmu musí startovat minimálně 2 členové TJ Mochtín !
Kategorie: Sport pro všechny
Zobrazeno: 2102